Minotti 70th Anniversary

„Made in Italy“ – това е Minotti – умело съчетание на традициите с иновациите! Компанията е родена от интуицията на Alberto Minotti, а в днешни дни управлявана от двамата му сина  Renato и Roberto. Те успяват да изградят стабилни позиции в съвременния мебелен дизайн. В това начинание им помага през годините известния архитект Rodolfo Dordoni, който е художествен директор и координатор на всички колекции.

Значимо събитие по време на панаира за дизайн Salone del Mobilе 2018 беше партито по случай 70 – годишния юбилей на компания Minotti.

Тържеството се проведе във Villa Reale – Monza. На този празник бяха поканени бизнес партньори и приятели на семейство Minotti от цял свят. Ние също имахме удоволствието да се потопим в италианската празнична атмосфера и да усетим настроението сред хората разбиращи от дизайн.

Във въздуха витаеха, стил, красота и  величие, прожектираха се филми със значими моменти от историята на фамилията, звучеше приятна музика и имаше изобилие от различни италиански блюда.

А ако някой решеше да се откъсне от партито за минутка чист въздух, имаше възможност да го направи, като се отпусне в обятията на Outdoor мебелите разположени по царствените тераси на замъка с гледка – към безкрайната градина…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *