БАНЯ

Благодарение на голямото разнообразие от цветове и идеи, избирането на интериор за вашата баня, може да се превърне в наистина приятен процес. Първо помислете за стилът на това помещение, а след това за цветовете и мебелите, които искате да имате.

ДНЕВНА

В последните тенденции за обзавеждане, дневната е неразделна част от кухнята. Това архитектурно решение, създава чувство за простор и предоставя възможността на домакина да е близо до своето семейство или гости, във всеки един момент.

КУХНЯ

Вдъхнвете се от нашите идеи, при обзавеждането на вашата кухня. Споделете желанията и предпочитанията си с професионалист, който ще може да съчетае модните тенденции с вашият стил и да създадете заедно уникален интериор.

СПАЛНЯ

Освен подбора на небходимите ви мебели за това помещение, обърнете внимание на текстила и малките декоративни елементи. Те ще превърнат спалнята ви, в наистина уютен кът за почивка.

ДЕТСКА

Всеки един родител се стреми да създаде за детето си, най-уютната и комфортна среда, в която то да се развива и расте. Важно е обаче да даваме възможността и на малките обитатели, да споделят своите виждания. По този начин те ще се чувстват значими.