iDesign е дизайнерско студио, чиято цел е да създаде интериори, които да са едновременно функционални, съобразени с новите тенденции и да показват индивидуалността на обитателите.

 Интериорното решение за всеки дом разкрива до голяма степен характера и стилa на стопанина, затова е необходимо интериорният дизайнер да синхронизира своите идеи с предпочитанията на всеки един клиент и с общи усилия да се постигне един перфектен резултат.

 iDesign се опитва да постигне точно тази хармония със своите клиенти. За нас е задължително те да се чувстват уютно и комфортно в своите домове обзаведени от нас. Ще ви спестим много време и ще получите от нас ценни съвети и насоки, с които вашата къща или апартамент ще се превърнат в истински дом.

 Мислим иновативно и сме подготвени за предизвикателства. Всеки един клиент е важен за нас. Опитът ни е научил, че всеки има различно светоусещане и се стремим да разбираме и разглеждаме обстойно всяко едно виждане. Имаме много доволни клиенти на които сме помогнали да постигнат лична хармония.

 Познаваме добре продуктите на пазара, и след като се запознаем с вашите потребности можем адекватно да ви насочим къде и как най-лесно да осъществите идейния проект.

 Следим тенденциите и новостите в интериорния дизайн и умело ги използваме в проектите си. В комбинация с желанията на клиените ни, постигаме отлични резултати.

 Работим с най-добрия софтуер, който ни помага възможно най-реално да пресъздадем идеите си във визуализации, с помощта на които клиентите добиват реална представа за разпределението на тяхното пространство. Познанията ни в областта  помагат да предвидим всяка следваща стъпка, необходима за постигането на крайната цел.

 Все повече хора се консултират с нас с надеждата да им дадем най-адекватно решение за интериора им. Услугата интериорен дизайн отдавна вече не е табу.  Доверито, което ни гласувате винаги ще бъде оправдано, защото  за нас целта е вашето удовлетворение. И бъдете сигурни, че това от ваша страна ще бъде една добра инвестиция, която ще ви спести много време и главоболие.