iDesign е дизайнерско студио, което създава Среда – уютна домашна атмосфера, офис пространство, обществено пространство… Всичко заобикалящо ни.

Средата, която обитаваме ежедневно е от огромно значение за нашето състояние и развитие. Влияе ни да бъдем жизнени, усмихнати, енергични, спокойни, апатични, разсеяни, дори без да осъзнаваме това.

Всеки човек има различно усещане за света около него и се изисква опит, знания, усет, мисъл, за да бъде изградено пространство, което да съответства на всеки един негов обитател.

Ние успяваме да постигнем хармония за своите клиенти, защото разбираме техните нужди, анализираме ги, комбинираме ги с нашия професионален опит, разгръщаме идеите си и крайния резултат е удовлетворяващ за всички.

Още в нашата максимално реална визуализация ще почувствате Своето пространство. Ще Ви дадем ценни насоки и съвети, ще Ви запознаем с различни брандове и техните продукти, за да реализирате лесно Вашия интериор и да усетите в действителност Средата създадена от нас… за ВАС.